Noutati

De la inceputul lunii Martie a anului 2018 , iubitorii de caini din Romania se vor putea bucura sa ofere companionilor patrupezi noul sortiment al ACANA din categoria singles, ce are ca unica sursa de ingrediente animale porcul Yorkshire.
Acest sortiment completeaza categoria de produse destinate cainilor cu un tub digestiv sensibil sau cu probleme alergice, alaturi de produsul binecunoscut ACANA Grass feed lamb.
Cu o deosebita valoare nutritionala, ACANA Yorkshire pork se bazeaza pe ultimele cercetari din medicina umana si veterinara care atesta ca ani de zile carnea de porc a fost plasata gresit in randul alimentelor cu impact negativ asupra sanatatii, cand dimpotriva dupa ultimele studii se demonstreaza calitati superioare multor tipuri de carnuri, fiind usor digerabila si fara efecte nedorite in sfera afectiunilor alergice.
Ca orice produs ACANA si acesta face parte din categoria Biologic Apropiata, contine un raport WholePray al ingredientelor iar pe lista de aditivi nu vom gasi decat extrem de putine.
De asemenea savoarea produsului il face apreciat chiar si de cei mai pretentiosi caini.

ACANA Yorkshire Pork este o hrana cu ingrediente limitate ce contine 50% porc, o singura, digestibila proteina animala ce este ideala pentru cainii sensibili la alimentatie, din toate rasele si de orice varsta.
Crescut in fermele locale din preerie porcii Yorkshire proaspeti folositi de noi, sosesc in bogat nutritivele rapoarte WholePrey™, constand in carne, organe si cartilagii ce oglindesc exact felul natural de a se hrani al carnivorelor, in timp dovleacul placintar proaspat si dovlecelul verde favorizeaza o digestie sanatoasa.
Preparate din cele mai bune si mai proaspete ingrediente in premiata noastra bucatarie NorthStar® aceste sortimente de hrana Biologically Appropriate™ sunt perfecte pentru cainii mofturosi sau cei sensibili la anumite alimente. Cititi ingredientele noastre si credem ca veti fi de acord cu noi!
ACANA Yorkshire Pork contine o varietate inegalabila de ingrediente locale ce sunt crescute sau pescuite de de oameni cunoscuti si de incredere, considerate “apte consumului uman” si apoi livrate catre premiatele noastre bucatarii NorthStar®, zilnic.
Porc yorkshire proaspat (16%), faina de carne de porc (16%), mazare verde integrala, linte rosie integrala, ficat proaspat de porc (6%), grasime de porc (6%), rinichi proaspat de porc (4%), dovleac proaspat integral (4%), fasole garbanzo integrala, linte verde integrala, mazare galbena integrala, cartilagii de porc deshidratate (2%), fibre de linte, alge marine (1,2) ( sursa pura si sustenabila de DHA si EPA), zucchini proaspat integral, varec brun deshidratat, ficat freeze-dried de porc (0,1%), salt, afine integrale proaspete, coacaze integrale proaspete, radacina de cicoare, turmeric, ciulinul laptelui, radacina de brusture, lavanda, radacina de nalba mare, macese.
Aditivi: Vitamina D3, E, Zinc,Cupru

ORIJEN isi imbogateste gama hranei uscate pentru pisici cu un produs inovator , ORIJEN FIT & TRIM , cel mai avansat concept de hrana destinata pisicilor supraponderale.
Obezitatea este din pacate in ultimii ani o problema cu care se confrunta din ce in ce mai multe pisici , datorata cel mai probabil abundentei de produse care contravin principiilor nutritive biologic apropiate, acela de a hrani pisicile in conformitate cu plasarea lor pe scara evolutiei drept animale carnivore si de nevoia acestora de a fi hranite cu o hrana bogata in carne si saraca in carbohidrati.
Continutul crescut de carbohidrati si scazut de carne este din pacate un numitor comun ale multor produse conventionale, cand de fapt pisicile necesita exact contrariul: multa carne si putini carbohidrati cat mai redus glicemici.
ORIJEN FIT & TRIM este varful de gama in ceea ce inseamna hrana care destinata sa reduca greutatea pisicilor ce s-au ingrasat prea tare sau sa o mentina la nivelul normal pe cea a celor ce au tendinte de ingrasare, tot acest proces facandu-se intr-un mod sanatos fara privatiuni alimentare si eforturi inutile, oferind pisicilor in continuare placerea de a se hrani cu un produs extrem de savuros.
Din luna Martie a acestui an produsul este disponibil si in magazinele din Romania.

BIOLOGICALLY APPROPRIATE™ | PENTRU PISICI CU PROBLEME DE GREUTATE

CARNE PROASPATA DE GAINA SI CURCAN CRESCUTE LIBERE LA SOL, OUA DE CUIBAR SI PESTI PESCUITI DIN SALBATICIE
PENTRU O CONDITIE FIZICA DE TOP PISICILE SUPRAPONDERALE NECESITA O HRANIRE BOGATA IN CONTINUT DE PROTEINE, MODERATA IN CONTINUTUL DE GRASIMI SI LIMITATA IN CE PRIVESTE CONTINUTUL DE CARBOHIDRATI
Cu 44% proteine hranitoare, 15% carbohidrati si un amestec unic de fibre solubile ce hranesc pisicile in acord cu plasarea lor pe scara evolutiei si cu nevoile lor biologice .
Neegalata de nicio hrana pentru pisici 2/3 din carnea folosita la prepararea ORIJEN este PROASPATA ( doar refrigerata si fara conservanti) sau CRUDA ( congelata si fara conservanti), iar top 10 ingrediente din acesta sunt din carne.
1/3 din carnea de pasare sau pestii folositi in prepararea ORIJEN este deshidratata delicat la temperatura de 90 °C constituind o sursa concentrata de proteine ce nu ar putea fi obtinuta doar din carnea proaspata.
Densitatea nutritiva a ingredientelor in raport WholePrey™ intre carne, organe si cartilagii plus peste proaspat integral si oua integrale asigura practic orice nutrient de care pisica are nevoie.
Infusions of gently freeze-dried liver enhance flavour and palatability naturally, making ORIJEN deliciously tasty, even for selective eaters.
Infuzia de ficat freeze-dry inbogateste natural aroma si palatabilitatea produsului facand ORIJEN fantastic de delicios chiar si pentru cele mai mofturoase pisici.

85% CARNE | 15% FRUCTE & LEGUME

Carne proaspata de pui (14%), oua proaspete integrale (6%), hering proaspat integral (6%), carne proaspata de curcan (6%), ficat proaspat de curcan (6%), platica proaspata integrala(4%), macrou proaspat integral(4%), merluciu de Pacific integral proaspat (4%), ficat proaspat de curcan (4%), inimi proaspete de pui (4%), pui (deshudratat, 4%), curcan (deshidratat, 4%), macrou integral (deshidratat, 4%), sardine integrala (deshidratata, 4%), hering integral (deshidratat, 4%), pollock de Alaska (deshidratat, 4%), fibre de linte, linte rosie integrala, linte verde integrala, mazare verde integrala, naut integral, mazare galbena integrala, fasole pinto integrala, fasole navy integrala, cartilaj de pasare (deshidratat, 1%), inimi proaspete de curcan (1%), merluciu albastru integral (1%) , grasime de pasare (0,5%), fibre de mere, alge deshidratate (sursa de DHA si EPA), dovlecel (deshidratat), dovleac de placinta (deshidratat), morcovi (deshidratati), ficat de pui (freeze-dried), ficat de curcan (freeze-dried), dovlecel proaspat integral, dovleac placintar proaspat integral, zucchini proaspat integral, pastarnac proaspat integral, morcovi proaspeti, mere red delicious proaspete integrale, pere Bartlett proaspete si integrale, varza proaspata, spanac proaspat, sfecla proaspata, Frunze proaspete de sfecla, ridichii proaspete, varec brun, merisoare integrale, afine integrale, fructe de padure din regiunea Saskatoon, radacina de cicoare, radacina de turmeric, ciulinul laptelui, radacina de brusture, lavanda,radacina de nalba, macese.
ADitivi (per kg): Nutritiuonali: Zinc chelatat: 100 mg, Cupru chelatat 11 mg, Clorura de colina: 1200 mg.

ORIJEN isi imbogateste gama hranei uscate pentru caini cu un produs inovator , ORIJEN FIT & TRIM , cel mai avansat concept de hrana destinata cainilor supraponderali.
Obezitatea este din pacate in ultimii ani o problema cu care se confrunta din ce in ce mai multi caini , datorata cel mai probabil abundentei de produse care contravin principiilor nutritive biologic apropiate, acela de a hrani cainii in conformitate cu plasarea lor pe scara evolutiei drept animale carnivore si de nevoia acestora de a fi hraniti cu o hrana bogata in carne si saraca in carbohidrati.
Continutul crescut de carbohidrati si scazut de carne este din pacate un numitor comun ale multor produse conventionale, cand de fapt cainii necesita exact contrariul: multa carne si putini carbohidrati cat mai redus glicemici. ORIJEN FIT & TRIM este varful de gama in ceea ce inseamna hrana care destinata sa reduca greutatea cainilor ce s-au ingrasat prea tare sau sa o mentina la nivelul normal pe cea a celor ce au tendinte de ingrasare, tot acest proces facandu-se intr-un mod sanatos fara privatiuni alimentare si eforturi inutile, oferind cainilor in continuare placerea de a se hrani cu un produs extrem de savuros.
Din luna Martie a acestui an produsul este disponibil si in magazinele din Romania.

BIOLOGICALLY APPROPRIATE™ | PENTRU CAINI CU PROBLEME DE GREUTATE

CARNE PROASPATA DE GAINA SI CURCAN CRESCUTE LIBERE LA SOL, OUA DE CUIBAR SI PESTI PESCUITI DIN SALBATICIE
CAINII SUPRAPONDERALI AU NEVOIE DE O HRANA BOGATA IN PROTEINE, REDUS CALORICA SI SARACA IN CARBOHIDRATI CARE SA LE SUSTINA O MASA MUSCULARA SUPLA SI O CONDITIE FIZICA IDEALA
42% proteine hranitoare, 17% carbohidrati si un amestec unic de fibre solubile ce hranesc cainii in acord cu plasarea lor pe scara evolutiei si cu nevoile lor biologice .
Neegalata de nicio hrana pentru caini 2/3 din carnea folosita la prepararea ORIJEN este PROASPATA ( doar refrigerata si fara conservanti) sau CRUDA ( congelata si fara conservanti), iar top 10 ingrediente din acesta sunt din carne.
1/3 din carnea de pasare sau pestii folositi in prepararea ORIJEN este deshidratata delicat la temperatura de 90 °C constituind o sursa concentrata de proteine ce nu ar putea fi obtinuta doar din carnea proaspata.
Densitatea nutritiva a ingredientelor in raport WholePrey™ intre carne, organe si cartilagii plus peste proaspat integral si oua integrale asigura practic orice nutrient de care cainele are nevoie.
Infuzia de ficat freeze-dry inbogateste natural aroma si palatabilitatea produsului facand ORIJEN fantastic de delicios chiar si pentru cei mai mofturosi caini.

85% CARNE | 15% FRUCTE & LEGUME

Carne proaspata de pui (14%), oua proaspete integrale (6%), hering proaspat integral (6%), carne proaspata de curcan (6%), ficat proaspat de curcan (6%), platica proaspata integrala(4%), macrou proaspat integral(4%), merluciu de Pacific integral proaspat (4%), ficat proaspat de curcan (4%), inimi proaspete de pui (4%), pui (deshudratat, 4%), curcan (deshidratat, 4%), macrou integral (deshidratat, 4%), sardine integrala (deshidratata, 4%), hering integral (deshidratat, 4%), pollock de Alaska (deshidratat, 4%), fibre de linte, linte rosie integrala, linte verde integrala, mazare verde integrala, naut integral, mazare galbena integrala, fasole pinto integrala, fasole navy integrala, cartilaj de pasare (deshidratat, 1%), inimi proaspete de curcan (1%), fibre de mere, alge deshidratate (sursa de DHA si EPA), dovlecel (deshidratat), dovleac de placinta (deshidratat), morcovi (deshidratati), ficat de pui (freeze-dried), ficat de curcan (freeze-dried), dovlecel proaspat integral, dovleac placintar proaspat integral, zucchini proaspat integral, pastarnac proaspat integral, morcovi proaspeti, mere red delicious proaspete integrale, pere Bartlett proaspete si integrale, varza proaspata, spanac proaspat, sfecla proaspata, Frunze proaspete de sfecla, ridichii proaspete, varec brun, merisoare integrale, affine integrale, fructe de padure din regiunea Saskatoon, radacina de cicoare, radacina de turmeric, ciulinul laptelui, radacina de brusture, lavanda,radacina de nalba, macese.
ADitivi (per kg): Nutritiuonali: Zinc chelatat: 100 mg