Noutati


     
De acum avem si in Romania noile conserve Acana pentru pisici.
Deliciul face parte din fiecare înghițitură din hrana Acana. Iar noile Conserve Acana Premium Pate nu fac excepție. Cele mai noi produse de la Acana ajunse în România vor încânta fiecare felină. Conservele Acana aduc o hrana completa, din ingrediente animale de calitate și fără cereale.
Și ca să satisfacă și cele mai pretențioase gusturi, vin în 6 sortimente:
Pate pentru pui de pisică
Pate din carne de Vită
Pate din carne de Miel
Pate din Somon și Pui
Pate din carne de Pui
Pate cu Ton și Pui


     Asa cum ne-am obisnuit produsele ACANA se straduiesc sa imbine atat cea mai sanatoasa nutritie cat si savoarea deosebita pentru a face din oferirea alimentului un prilej de placere pentru prietenii blanosi . Pentru acest fapt s-au creat treatsurile ACANA Crunchy care exceleaza si la capitolul gust dar si la beneficiile nutritionale . Iata pe scurt cele mai importante detalii despre aceste noi produse:
   - Sortimentatia : Acana treats cu vita si ficat de vita x 100 gr , Acana treats cu pui si ficat de pui x 100 gr Acana treats cu curcan si ficat de curcan x 100 gr
  - Compozitia: Fiecare din sortimente contine o singura sursa de proteina animala ( cea descrisa in denumirea sortimentului) Fiecare contine doar 5 ingrediente : Ficat prosapat sau deshidratat, Carne proaspata, Carne deshidratata, Cartofi dulci deshidratati, grasime ( din aceeasi sursa animala ca si proteina ce intra in compozitia sortimentului ) Toate sunt Grain free
   - Analiza si calorii : Produsele sunt concepute in asa fel incat impactul lor nutritional sa fie maxim in ce priveste aportul de proteine , vitamine si minerale , dar in acelasi timp sa afecteze minim caloric pentru a mentine supletea. Astfel fiecare sortiment vine incarcat cu 35% proteine si multe vitamine si minerale naturale din supreringredientul reprezentat de ficat. In schimb fiecare crocheta aduce ca aport energetic doar 13 kcal.
   Acum iubitorii de animale au sansa sa ofere un supliment delicios provenit de la producatorul in care au deja incredere , Champion Petfoods.    Din ce in ce mai multi iubitori de pisici din intraga lume recunosc in ACANA hrana in care au cea mai mare incredere, hrana care imbina cel mai bine beneficiile nutritionale ( exact acelea pe care Natura le-a destinat pisicilor) , cu gustul senzational si natural al ingredientelor din viata salbatica.
  Pentru a crea o si mai mare diversitate din care iubitorii de pisici sa aleaga, si pentru a se adresa si anumitor nevoi particulare ( varsta ori miscare mai putina in cazul pisicilor de apartament ) cei de la Champion Petfoods au elaborat patru noi retete ce vor desfata gusturile pisicilor din intreaga lume.
    Ca de obicei nu exista nicio abatere de la conceptul Biologically Appropriate ce se inspira din hranirea naturala, ancestrala a pisicilor ce sunt prin definitie niste carnivore desavarsite . Ca in fiecare produs de la Champion Petfoods vom gasi si in acestea : multa carne din cat mai multe varietati si cat de mult posibil proaspata, iar carbohidratii la o limita cat mai redusa si cat mai lenti in absorbtie. De asemenea raportul de Wholepray ( 70 % carne musculara, 20 % organe valoroase, 10 % cartilagii) ,asigura natural cat mai mult din necesarul de aminoacizi esentiali, vitamine si minerale , reducand la maximum nevoia de a adauga aditivi sintetici , o premisa a unei alimentatii sanatoase cu adevarat.
    Avem astfel la dispozitie inca patru varietati de hrana de cea mai inalta calitate , sortimente pe care le enumeram in continuare si a caror descriere amanuntita o gasiti deschizand documentul atasat in finalul listei.
- First Feast , o hrana dedicata in mod exceptional puilor de pisica , cu 70% carne din gaina, curcan si peste de calitate aprobata in consum uman , si fructe , legume si ovaz redus glicemic ce vor asigura energie, minerale si un tranzit intestinal sanatos.
- Indor Entrée, cu dedicatie pisicilor de apartament sau cu tendinte de ingrasare. Un produs gustos cu carnuri usor digerabile de gaina, curcan si rata si bineanteles fructe, legume si ovaz redus glicemic.
- Bountiful catch, pentru iubitoarele de peste . Cu somon, hering si pastrav din pescuit salbatic, plin de proteine de calitate si gust deosebit , alaturi de fructe, legume si ovaz pentru energie, minerale, vitamine si un transit digestiv fara problem
- Homestead Harvest , pentru orice pisica , cu gaini, curcan si rata ca surse de proteine animale ( 65 % cane prospata, cruda si deshidratata) , plus fructe , legume si oavaz sanatos redus glicemic.